Potraviny mohou zachránit život. To není přehánění. Ale pokud říkate "ano" na nesprávnou výživu přeplněným cukrem, průmyslovými tuky, soli, přebytečným masem a rafinovanou moukou, můžete být na cestě ke zdravotní katastrofě. Připravit správné potraviny na talíř tak, aby jste mohli odvrátit přibývání na váze, diabetes, onemocnění srdce a dokonce i rakovinu, není jednoduché. Zde jsou tipy lékařů co jíst:
Článek: Potraviny s větším obsahem vitamínu C než pomeranče
Fazole
Fazole jsou plné antioxidantů, bílkovin a vlákniny. Pomáhají také snížit riziko vzniku cukrovky, srdečních chorob, a dokonce i při obezitě. Potraviny s vysokým obsahem vlákniny potraviny slouží také jako přírodní detoxikátor, který na sebe váže toxiny, cholesterol, a estrogeny a vylučuje je ven z těla. Nepoužívejte konzervované fazole, které mohou obsahovat škodlivé chemické látky. Zvolte sušené přírodní fazole, namočte je na několik hodin, a opláchněte před vařením.