Kokosový sirup

p>kokosový sirup je přírodní nektar z kokosové palmy s hustou konzistencí a zlatavo hnědou barvou, zdravá náhrada bílého rafinovaného cukru. Získává se z nařezaného palmového okvětí kokosu, ze kterého se sesbírá nektar, který se poté šetrně zahřívá tak, aby se z něho odpařila část vody.

Kokosový sirup a jeho účinky:

  • nízký glykemický index
  • přírodní sladidlo
  • vhodný pro teplou i studenou kuchyni
  • vhodná alternativa medu pro vegany
  • obsahuje 10x více zinku, 36x více železa a 4x více hořčíku než hnědý cukr

Použití: sladidlo do čaje, kávy, studených nápojů, zálivek a dresinků

Chuť: spojuje se chuť karamelu a kokosu

Kde koupit květový kokosový cukr a sirup?

Alternativní přírodní sladidla

zobrazit více..
Loading...