Pekanové ořechy

Pekanové ořechy jsou tvarem podobné vlašským ořechům, jejich chuť je sladší a jemnější, mají vysoký obsah tukůcca 70%. Pekanové ořechy obsahují omega mastné kyseliny, bílkoviny, vlákninu, provitamin A, vitaminy skupiny B ( B1, B5, B9 ), draslík, fosfor, zinek, vápník a železo.

Pekanové ořechy a jejich účinky:

  • vyvolávají proces známý jako apoptóza, při které se škodlivé rakovinné buňky požírají navzájem
  • prevence proti vzniku rakoviny
  • působí proti chorobám srdce
  • vhodné při nachlazení a chřipce
  • chrání před vznikem žlučových kamenů
  • snižuje škodlivý cholesterol
  • můžete konzumovat i během hubnutí
  • brainfood
  • podporují imunitní sytém
  • podporují távení a vyprazdňování
  • prevence proti kardiovaskulárním onemocněním
  • prevence proti Alzheimerově a Parkinsonově chorobě
  • čistí a zlepšují průchodnost cév
  • působí skvěle proti křečím (vitaminy skupiny B, vápník, hořčík)
  • paleo strava, vhodná pro vegany a sportovce
  • více

Použití: pro přímou konzumaci, do pomazánek, snídaňových směsí, salátů, pro výrobu sýrů.

Skladování: sucho, chladno a temno - bez přímého slunečního záření

Články, ořechy a jejich účinky:

Pekanové ořechy?

 

zobrazit více..
Loading...