Překyselení organismu
Nezdravé potraviny, které běžně většina z nás konzumuje, způsobují, že naše tělo je v konstantním stavu kyselosti a nemá optimální pH. . Optimální pH pro naše vnitřní tělo je přibližně 7,35 až 7,45. To je mírně nad úrovní neutrálního pH - mezi hodnotou pH 0, která je zcela kyselá, a pH 14, které je zcela zásaditá. Konstantní stav kyselosti může vést ke vzniku srdečních onemocnění, mrtvice, rakoviny, kožních poruch, autoimunitních stavů, alergií a mnoha dalších chorob.
Co způsobuje překyselení organismu?
- mléčné výrobky
- maso
- jednoduché cukry
- bílá mouka s obsahem lepku
- káva
Tipy na potraviny, které eliminutí překyselení:
- citrón
- ananas
- špenát
- avokádo
- kapusta, okurky, brokolice, papriky, řapíkatý celer
- česnek, kurkuma
- citronová tráva
- jedlá soda, himalájská sůl
- více
zobrazit více..
Loading...