Vitamin B17 amygdalin ( laetril )

Vitamin B17 ( zdrojem kyanovodíku )  je ve své čisté formě bíla, ve vodě rozpustná hořko chutnající substance. Vitamín B17 se vyskytuje ve více než 1200 jedlých rostlinách na světě. Nalezneme jej především v semenech (jádrech) ovoce skupiny Prunus Rosacea (hořké mandle, meruňky, třešně, broskve a švestky) ale i v obilninách, kukuřici, ječmeni, prosu, čočce, hrášku, jablkových jadýrkách, makadamiových oříšcích, ostružinách, malinách, bambusových výhoncích a v mnoha dalších potravinách.

U národu Hunzů (oblast Pakistánu) se nevyskytuje rakovina, jejich strava je bohatá na amygdalin (vitamin B17), který získávali z meruňkových jader.Inuité získávali Inuité z ostružin a sobího masa. Nutno ale podotknout, že tyto národy žily zdravým životním stylem (skladba stravy, fyzická aktivita, nekonzumobali alkohol a cigarety, neměli obezitu atd.)

Použití vitaminu B17

  • přírodní alternativní způsob léčby nebo prevence rakoviny
  • chrání před mrtvicí
  • prospívá imunitě

Konzumace: hořká meruňková jádra doporučujeme kombinovat se sušenými meruňkami

Kde koupit vitamin B17?

Kniha: Svět bez rakoviny - o vitaminu B17

Příbeh národa Hunzů

 

 

zobrazit více..
Loading...